Salangen-Nyheter

Første kampen i sesongen:

Damene møter Melbo

På bildet: Damelaget til Salangen skal torsdag ettermiddag møte Melbo hjemme. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen damelag møter Melbo IL imorgen torsdag klokken 14.00 på Idrettsheia. Dette er første kamp for damene i år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I morgen torsdag starter Salangen sitt damelag i fotball sin fotballsesong. Det gjøres med å møte laget Melbo på hjemmebane på Idrettsheia klokken 14.00. Oppmann Kai Woll er positiv før kampen. - De har trenet siden før jul, så de er godt trenet damene. Vi har jo et veldig godt damelag i år. De samme spillerne som har vært med i flere år. De blir større og større og blir mer voksen, og begynner og få mer erfaring på banen, sier oppmann Kai Woll.

Utfordrende lag

 

Woll har ikke fått sett så mye på motstanderen som venter laget i morgen torsdag. - Melbo er et nytt lag i år. I fjor hadde de et sammensatt lag, men i år er de alene. De har hatt en tidligere kamp mot Leknes, der tapte de - så jeg er usikker på dette laget. Det er nytt og utfordrende, sier Kai Woll. I år er det bare seks lag som deltar i serien, så det er en liten serie.  Salangen skal i løpet av sesongen spille 10 kamper, både hjemme og borte.

Bedre tro i år

Salangen- damene kom ut som tredje siste på tabellen i fjor, når sesongen ble avsluttet. Men i år har Kai Woll håp om at damene skal gjøre det bedre. - I år skal vi hevde oss, og vi skal bli blant de tre beste i år på tabellen. Det var veldig god oppsluttning i fra publikum i fjor, og vi håper at de er like flinke i år til å stille på kampene vi har hjemme, avslutter oppmann Kai Woll.