Annonse
Salangen-Nyheter

Næringslivet i Salangen arrangerer:

Damenes egen kveld

Lillian Rise ved Kleo AS på Sjøvegan, ser frem til Damenes aften i morgen fredag. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Lillian Rise ved Kleo AS på Sjøvegan, ser frem til Damenes aften i morgen fredag. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

SJØVEGAN: I morgen fredag 16.mars er det klart for Damenes aften. Næringslivet i Salangen feirer denne dagen med veldig gode tilbud på butikkene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I morgen på fredag så kan du vente deg en rekke gode tilbud på butikkene på Sjøvegan. Så da er det bare for damene og ta med seg mannfolkene til å kunne bære handleposene. Butikkene har langåpent helt til klokken 20.00, og hvem sier nei takk til flere timer med shopping?.


Salg og tilbud

Nesten alle butikkene har satt ned eller har tilbud på varene sine denne dagen. Ta turen innom Coop Prix, Sport1, Kleo eller alle de andre flotte butikkene som vi har her på Sjøvegan. Lillian Rise ved Kleo AS forteller til nettavisen at denne dagen er veldig suksessfull. - I fjor så merket vi at folk kom inn å handlet helt til klokken 20.00. Her så har vi gode tilbud på alle dameklær, og jeg blir sikkert å finne på noe mer tilbud til fredagen, forteller hun med et smil til nettavisen.


Koselig kveld

Når butikkene har stengt, så ta alle turen til Lundbrygga klokken 20.00. Her blir det mye underholdning med enkel servering. Her trekkes det mange flotte premier på butikkenes kvittering.  Og det er selvfølgelig åpent for mennene også. Så etter en slitsom dag med mye handling, så kan damene nyte kvelden!.

Annonse