Salangen-Nyheter

Nord-Norsk Dansebandfestival 2017:

Dansefesten allerede klar

Tormod Berg ser fram til denne runden med Nord-Norsk Dansebandfestival, og håper så mange som mulig kommer for å få med seg både musikken og hive seg ut på dansegulvet. FOTO: ALEKSANDER WALØR

MÅLSELVFOSSEN: Årets omgang med fest og dans klar til å fyre av stabelen på Målselvfossen i form av Nord-Norsk Dansebandfestival. I år kan danseglade mennesker oppleve Ole Ivars på nært hold.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I sin årlige tradisjon skal den danseglade befolkningen få oppleve nok en omgang av Nord-Norsk Dansebandfestival på Målselvfossen fra torsdag 10. august klokken 17.00 ut hele lørdagskvelden. Festivalleder, Tormod Berg kan fastslå at alt allerede er klappet og klart til å få på seg danseskoene nok en gang. - Vi har stått på i år for å bli ferdig i god tid. Det er alltid godt å være forberedt når vi får storbesøk sørfra, forteller Berg til nettavisen. De velkjente hoftevrikkerne, Ole Ivars er trekkplasteret for årets dansebandfestival, og Berg minnes tilbake til festivalens første år. - Ole Ivars var med den aller første arrangerte dansebandfestivalen i Målselvfossen i 2005, så det blir morsomt å få se dem igjen. La oss håpe de ikke har forandret seg for mye siden da, sier Berg og ler.

Pia Pihlgrens kommer også på besøk fra like over norgesgrensen for å ta en del av Nord-Norsk Dansebandfestival. PRESSEFOTO

Ta med dansesko!

Det er ingen dansebandfestival uten en real dansekonkurranse. I følge festivallederen vokser den årlig, og han forventer at dansegulvet blir fylt opp i år også. - Det er bare bra at så mange tørr å gå ut på gulvet og slå seg løs. I festivalen er noe av det morsomste å se at folk har det hyggelig hos oss, sier Berg. Avslutningsvis kommenterer Berg at han blir å stå på sidelinjen i i år. - Jeg skal ikke ta på meg noen dansesko i år. Det skal bli greit å slappe av og følge med på alt som skjer, tross alt må jeg ta litt styring og ikke minst passe på at artistene har det flott, avslutter Berg til nettavisen.