Salangen-Nyheter

Bra åpningsdag for Elvelund Camping:

– De er trofaste

– Det har både vært nye og gamle gjester her, forteller Tor-Arne Chruickshank ved Elvelund Camping.

– Det har både vært nye og gamle gjester her, forteller Tor-Arne Chruickshank ved Elvelund Camping.

ELVELUND: Fredag åpnet Tor-Arne Chruickshank endelig dørene til Elvelund camping for årets sesong. Både gamle og nye gjester hadde tatt turen innom på åpningsdagen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Fredag kunne endelig Tor-Arne Chruickshank åpne dørene for sesongen på Elvelund Camping. Helt fra klokken 10:00 og utover var det gjester innom campingen som kom enten for mat eller for helgeopphold langs Salangselvas bredd. – Det har både vært nye og gamle gjester, det er ingen tvil om at de er trofaste. Selv om jeg også i år har litt redusert meny ser ikke dette ut til å skremme bort folk. Vi har servert lunch og pizza fra klokken 10:00 og middag fra 13:00 til 20:00. Fredag og lørdag er middagsmenyen biffsnadder med fløtepoteter, forteller Chruickshank til nettavisen.

Spiser softis

Tor-Arne legger ikke skjul på at det er en hektisk sesong han går i møte, men han har allikevel lenge gått å gledet seg til åpningsdagen. – Jeg er vant til at det er litt hektisk, men det er bare artig. Jeg ser alltid frem til åpningsdagen. Vi har åpent hver dag i uka fra klokken 10:00 til 23:00 med servering av lunchretter og pizza frem til klokken 22:00. Det er allerede kommet en del vogner og bobiler hit, men hovedtyngden kommer nok ikke før siste helga i juni, forteller Tor-Arne Chruickshank ved Elvelund Camping.

Annonse