Salangen-Nyheter

Medlemsmøte i AUF før valgkamp:

- De gladeste vinner!

Svein Håkon Hansen og Martin Ellingsen besøkte torsdag Salangen AUF. FOTO: INGER-ANDREA ØSTBY

SJØVEGAN: Torsdag kveld hadde Salangen AUF besøk av Martin Ellingsen og Svein Håkon Hansen fra fylkesstyret på sitt ordinære medlemsmøte. – Vi er fornøyd med oppmøtet, sier Malin Bredahl Woll i Salangen AUF.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På møtet fikk de oppmøtte oppfriskning om partiets politikk og hvordan man kan skrive leserinnlegg. – Det er viktig at vi viser oss og er synlig nå under valgkampen, forteller Tora Paulsen i Salangen AUF.

Til alle hus

Tora Paulsen er veldig klar for valgkamp, og forteller at de vil nå ut til alle husstandene i kommunen i perioden fram mot valget. – Vi vil ha 2000 roser som vi deler ut, sier Tora, og håper hun får med seg resten av Salangen AUF og Salangen Arbeiderparti på dette.

Viktigst å være med

- Det viktigste er at folk stemmer, ikke nødvendigvis at de stemmer Arbeiderpartiet, sier Paulsen. Lorentine Nordmo, leder i Salangen AUF, vil motivere alle til å være med på valgkamp. – Det viktigste er ikke å kunne kjempemasse om politikk, men å delta ved å ha på seg en parti-t-skjorte og dele ut roser, eller bare smile og spre glede! De gladeste vinner, avslutter Nordmo.