Annonse
Salangen-Nyheter

Arrangerer seniorturer til Kypros:

- De har det kjekt

Hotellet ved Pafos, Kypros hvor Kyprosreiser holder til ligger i et rolig område, og er sentralt til mange spennende utflukter. FOTO: KYPROSREISER.

Hotellet ved Pafos, Kypros hvor Kyprosreiser holder til ligger i et rolig område, og er sentralt til mange spennende utflukter. FOTO: KYPROSREISER.

PAFOS/SJØVEGAN: Det er mange som ønsker seg vekk fra snø og kulde her i nord. Kanskje spesielt de litt godt voksne. Steinar Ski er medeier i Kyprosreiser, som arrangerer seniorreiser til Pafos, i vinterhalvåret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Stadig flere normenn ønsker seg vekk fra snø og kulde. For de litt godt voksne kan vinteren være lang og kjedelig. Kyprosreisen er en liten bedrift som arrangerer seniorturer i vinterhalvåret til Pafos, på sydvestspissen av Kypros. Medeier i Kyprosreisen Steinar Ski forteller at turene er blitt et populært alternativ for de godt voksne som ikke ønsker å sitte hjemme alene å kjede seg på vinteren. - Her på Pafos er det også vinter, temperaturen er varm, men er ikke trykkende, men behagelig varme. Vi arrangerer ofte turer og utflukter for seniorene. I tillegg har vi 182 fine romslige leiligheter som ligger i et skjermet og rolig område med lite trafikk. På kveldene kan man fint sitte ute og se på palmene som svaier i kveldsbrisen, forteller medeier i Kyprosreiser, Steinar Ski til nettavisen.

Mange spennende utflukter

Fredag var tjua av seniorene med på en utflukt til en vingård. Her spiste de lunsj og var med på vinsmaking. - Det var mye latter og god stemning blant deltakerne på utflukten, sier Ski. Selv om Kypros er mest kjent for sitt tropiske klima forteller han at i vinterhalvåret kan det finnes snø på høyder over 1000 meter over havet, og at det til og med finnes en alpinbakke i nærheten av hotellet. hver dag er det felles frokost, og personalet ved hotellet er norsktalende.

Annonse