Salangen-Nyheter

Det har vært en god sesong:

- De kommer igjen

Tor Arne Chruickshank er veldig fornøyd med årets sesong. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: For den lille familiebedriften Elvelund Camping, er sesongen nå over. Fiskesesongen avsluttes i morgen og Sjøvegan Bobilcamping avslutter også sin sesong etter hvert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Elvelund camping har avsluttet for sesongen, og det har vært ett godt år for familiebedriften i Salangen. Det har vært stor aktivitet hele sommeren, og mange er gjengangere som kommer tilbake hvert år. Daglig leder ved Elvelund camping, Tor Arne Chruickshank nevner at de fleste gjestene er fra Harstad, Vesterålen og Lofoten, men at det også har vært utlendinger innom campingen, som ligger en natt eller to, for så å kjøre videre. – Det har alt i alt vært ett godt år for campingen, sier Chruickshank til nettavisen.

For hvert år blir det finere og finere ved Elvelund Camping. ARKIVFOTO: SANDER KARLSEN

Fiske avsluttes

Fiskesesongen er også på hell. I dag torsdag 14. september, klokka 12.00 er sesongen over for i år. - Vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake til neste år, forteller Tor Arne Chruickshank. Sjøvegan Bobilcamping har også hatt stor økning i antall bobiler i år, og sesongen er ikke helt over for disse. Det har vært mellom 20-30 bobiler hver helg gjennom hele sommeren, og disse kommer gjerne igjen år etter år. - Vi håper at mange flere legger turen innom Sjøvegan, sier Chruickshank til nettavisen.