Salangen-Nyheter

Været ødela ikke:

- De koste seg i snøen

Startskuddet går for TINE- stafetten 2017 ved Idrettsheia i Salangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Startskuddet går for TINE- stafetten 2017 ved Idrettsheia i Salangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

IDRETTSHEIA: I år som i fjor ble det arrangert TINE-stafett for 5. til 10 klasse elever fra hele regionen. Selv om det bare var et par røde grader og snø i lufta var stemningen og engasjementet på topp!.

Publisert:

Annonse
Annonse

Tross snøværet var det topp stemning nede på Idrettsheia, i går tirsdag 30. mai da startskuddet gikk for årets TIINE- stafett . Rundt 300 elever fra Salangen og flere av nabokommunene var samlet for å springe stafett. - Det er kjempebra oppmøte i år, og mye aktiviteter som foregår. Det er flott å se så mange er samlet her for å være med både å delta og å se på, forteller arrangør og lærer ved Salangen skole, Vegard Bjørstad.

Det er ikke bare elevene som skal springe stafett. Knut Reite er lærer ved Lavangen skole som har samlet sammen et lærerlag som skal være med å konkurrere mot elevene. - Det viktigste er å delta, og ikke minst å få juice og t-skjorte, ler Knut Reite i intervju med nettavisen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Elevene etterspør is

Toril Sagerup er en av damene som står bak disken i kiosken, hun forteller at snøværet har gjort at de selger bra med både varm kakao og solbærtoddi, mene legger til at elevene tydeligvis ikke bryr seg for mye om snøværet. - Elevene har kommet opp å spurt om vi selger is, det var litt overraskende, eller er det god stemning og det ser ut som de koser seg i snøværet, forteller Sagerup.

Disse jentene sto for den store fellesoppvarmingen før stafetten startet. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Her står alle elevene som skal være med å delta på stafetten og varmer opp minutter før stafettstart. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Hver deltaker sprang en halv runde før stafettpinnen bytten hånd til neste deltaker. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Annonse