Salangen-Nyheter

Fotballspillerne i SIF:

- Deilig og mykt å spille på

I går kunne Salangens to a-lag i fotball på dame og herresiden prøve ut det nye kunstgresset, som nå er ferdiglagt på Idrettsheia. Spillernes umiddelbare reaksjon var at det var deilig og mykt å spille på.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

(t.v) Stine Svinsaas, Simon Berg Isaksen, Marte Røkenes og Sondre Jakobsen prøvde ut den nye kunstgressbanen i går kveld.

Endelig var den ferdiglagt. I en periode har enkelte fotballspillere på Idrettsheia bare gått og skuet på det som skulle bli ferdig, nemlig kunstgresset. Men i går kunne SIF Allianse endelig åpne gresset for de som ønsket å spille på den. Salangens to a-lag i fotball på dame og herresiden var de første på banen. - Det var utrolig deilig å spille på, utbryter Stine Svinsaas. Marte Røkenes er enig og sier tilbake at man nå kan se ekstra mye fram til hver hjemmekamp.

Ikke helt ferdig

Bane-anlegget er ikke helt ferdigstilt enda. I løpet av starten av september kommer svære lysmaster som skal settes opp på stadion. Dette vil gjøre at man får topp lys til en hver tid på kunstgressbanen. Det er foreløpig ikke satt noen offisiell dato for åpning av banen.

Alle foto: Jon Henrik Larsen

Annonse