Salangen-Nyheter

Tre Salangen- jenter på turnstevne:

Deltar for det er gøy

Salangen ble ikke slagkraftig representert i helgas turnstevne i Tromsø. Men oppvisningen var til gjengjeld utrolig godt gjennomført. FOTO: BRAGE WIIK

TROMSØ: Kristin Masterbakk, Vårin Masterbakk Karlsen og Vilde Rasmussen (bildet) representerte Salangen i turn alene i helga, og konkurrerte lørdag og søndag mot lag fra hele Troms.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De andre lagene stilte med opp mot 30 utøvere, mens Salangen-jentene var standhaftig og stilte opp, selv om de var kun tre på laget. Faktisk imponerte de arrangør Hanne Holmeslet. - Det er utrolig artig at de tar turen, og jeg synes de var utrolige flinke til tross for at de var mye mindre enn de andre lagene, forteller Holmeslet til Salangen-Nyheter.

Fordeler og ulemper

Jentene fra Salangen synes det å være få på laget har sine fordeler og ulemper.- Det er en utfordring, det er det, innrømmer Vårin Masterbakk Karlsen. Før hun legger til: - Det kan også være en fordel, vi har mindre folk å forholde seg til. Det er lettere å øve inn når vi er såpass få. Men om vi gjør en feil, ser dommerne det mye lettere enn for eksempel hvis vi hadde vært like mange som de andre, sier Kristin Masterbakk.

Vilde Rasmussen synes det er utrolig gøy og delta på oppvisninger. FOTO: BRAGE WIIK

Mange år sammens

Jentene har turnet i lag siden de var fem år gamle, og forteller at de turner ca. 2 timer i uka. Helt siden desember har de øvd inn oppvisningen til Gym for Life-konkurransen i Tromsø. Selv om det ble bare 3. plass, deppet ikke jentene noe særlig.- Vi er mest med for å delta. Vi elsker å turne, og synes det er utrolig gøy. Om vi ikke vinner, så har vi fortsatt fått turnet, sier Vilde Rasmussen like etter oppvisningen. Kristin synes akkurat det å få vise frem det de har lært, er det artigste. - Det er jo dette vi liker å gjøre, fastslår hun. Reglementet i konkurransen Gym for Life tilsier egentlig at man må være minst fem for å få delta. - Det var ikke noe problem, vi fikk lov å delta uansett. Samholdet i gruppa er utrolig bra, og vi ligger på samme nivå, forteller Masterbakk.

ANNONSE
Annonse