Salangen-Nyheter

Deltar i NM i vollyball

I helga deltar seks elever fra Indre Troms videregående skole, skolested Sjøvegan i vollyballkonkurransen for videregående skoler, nemlig Stod Volley.

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Ett rent guttelag i vollyball fra Indre Troms videregående skole, skolested Sjøvegan deltar i helga i vollyballturnering i Steinkjer.

Laget har trenet lenge og har klare ambisjoner om å gjøre det bra i turneringen i helga. Alle guttene som er på laget er hovedsaklig fra Dyrøy. Stod Volley arrangeres i samarbeid med Steinkjer videregående skole, der man inviterer ungdom fra hele landet til volleyball og samspill, vennskap og gode opplevelser i Steinkjeri helga 23.-25. januar 2009.


Lett tilgjengelig

Steinkjer ligger i Nord-Trøndelag, midt i landet, med gode forbindelser enten dere reiser med fly, tog, buss eller bil. - Vi drar nedover med minibuss og tog. Og vi er god form, og det er god stemning i laget, sier trener Bjørn Figenchoug til nettavisen.


150 til 180 kamper

Arrangementet finner sted i Steinkjer-hallen og i Stod-hallen, og til sammen skal det i løpet av NM-helga spilles 150-180 kamper fordelt på 11 baner. I tillegg til å avvikle NM-sluttspill for videregående skoler i 3 klasser; damer, herrer og mix, skal vi legge til rette for at dere får anledning til å utvikle vennskap og tar med dere gode opplevelser fra oppholdet i Steinkjer.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse