Salangen-Nyheter

Ungdommer fra Salangen:

Deltar på NCC-lekene

På bildet: Vilde Rasmussen (t.v) og Sander Løvhaug (t.h) er klare for NCC-leke i helga. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Til helgen arrangeres NCC-lekene i Stjørdal i friidrett for 13 og 14-åringer. Landet er delt inn i 3 regioner, der området Møre og Romsdal/Trøndelag/Nord-Norge er en region. Vilde Rasmussen (bildet) og Sander Løvhaug er tatt ut fra Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

To utøvere fra Salangen er tatt ut i troppen til Troms Friidrettskrets ( 30 stk ) som reiser til Trøndelag på fredag. Vilde Rasmussen skal delta i øvelsene høyde, kule, tresteg og lengde, mens Sander Løvhaug er påmeldt i kule, slegge, diskos og 60 m. Både Vilde og Sander har prestert bra tidligere i år, og kan oppnå gode resultater, spesielt i høyde (Vilde) og kule (Sander).Har deltatt i flere år

Første gang Salangen hadde utøvere med i NCC-lekene var i 2006 da Simon Sæbø og Erik Lomås deltok. I 2007 var Håvard Sæbø, Sunniva Sagerup, Kathrine Kvernmo, Anne Lise Kristoffersen og Erik Lomås med. I 2008 deltok Marianne Kvernmo, Håvard Sæbø og Audun Johnsen, mens Marianne Kvernmo var eneste deltaker fra Salangen i fjor. Av mange gode resultater nevnes spesielt Erik Lomås 1.plass på 1500 m i 2006 og Håvard Sæbøs 1. plass på 600m og 1500 m i 2008. Både Erik og Håvard oppnådde så gode tider på 1500 m at de var best i landet det året.