Salangen-Nyheter

Ny flytebrygge til Millionfisken:

- Den skal flyte nå

Tommy Eriksen gleder seg til å kunne ta båten sin over til Sjøvegan i stedet for å ta bilen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Tommy Eriksen gleder seg til å kunne ta båten sin over til Sjøvegan i stedet for å ta bilen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ROGNSÅ: Tingene begynner å komme seg på plass til sommerens store fiskekonkurranse i Salangen. Gjennom dugnadsinnsats jobbes det med å monteres en ny flytebrygge som skal festes på Sjøvegan. - Jeg er 100 % sikker på at den vil flyte, sier bidragsyter Tommy Eriksen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nede ved båthavna på Rognså i Salangen monteres det en 45 meter lang flytebrygge som skal festes sammen med landgangen som kommer fra Gratangen under den store fiskekonkurransen, nemlig Millionfisken. - I år vil den bli lagt ut på siden inn mot moloen, samme plass som Millionfisk-brygga har vært tidligere. Den vil bli slått sammen med den vi låner fra Gratangen på grunn av at vi ikke har landgang til denne brygga for å kunne bruke den separat, sier Tommy Eriksen til nettavisen.

Flytebrygga er 45 meter lang og monteres nå på Rognså. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Dugnadsinnsats

Tommy Eriksen begynte allerede med byggingen av flytebrygga for noen år tilbake, men det er først nå den skal ferdigstilles. Arbeide med flytebrygga er dugnadsinnsats av Tomme Eriksen og Oddgeir Woll. - Det er mange timer som er lagt bak det her og jeg har ingen regnestykke på det. Det er i hovedsak meg og Woll som har holdt på med dette i regi av Millionfisken, men vi har måtte leid inn en snekker for å hjelpe oss med treverket, fortsetter Eriksen.

Annonse