Salangen-Nyheter

Juleposten skal frem:

Den travle førjulstiden

Daglig leder ved Coop Extra, Agnar Magne Fossbakk og postansvarlig, Jimmy Treland sier det har vært fin flyt i juleposten. FOTO: KNUT-A JOHANSEN

SJØVEGAN: Førjulstiden har alltid vært en travel tid for de som jobber i Posten. - I år har det har vært mye mer enn vi har forestilt oss, sier daglig leder Agnar Magne Fossbakk. Postansvarlig ved Coop Extra, Jimmy Treland har hatt nok å henge fingrene i de siste ukene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

- Det har vært nok å gjøre, men alt har gått bra og kundene har vært fornøyd, sier Treland. De skryter av kundene som har vært flinke med å hente pakkene sine. På grunn av begrenset lagringsplass er det viktig at pakkene ikke blir liggende for lenge.  For noen uker siden var det Black Friday, og da hadde Posten stor pågang av pakker fra forskjellige nettbutikker, men den siste tiden har det vært mest pakker fra privatpersoner. Fossbakk forteller at de fleste som jobber på Coop Ekstra har fått opplæring i postavdelingen, noe som har vært med å gjøre at de har en fin flyt og god rutine. Det er enda noen etternølere som fortsatt har pakker som skal sendes, så noen vil nok få gaver langt ut i romjula også.

Det sendes fortsatt julekort

Tradisjonen med å sende julekort i posten har etter internettets inntog gått ned, men det er enda en god del som fortsatt foretrekker håndskrift på papir fremfor piksler, selv om budskapet er det samme. Det er hyggelig å se at folk enda sender julekort. - Mye går nok via digitale massemedia og e-post, men det er jo mye mer koselig med et julekort i hånda, enn på skjermen, avslutter Treland.