Annonse
Salangen-Nyheter

Full dugnad ved kirka:

- Det ble utrolig fint

Tirsdag, 23.mai ble det arrangert dugnad ved kirka, og det ble raket og fjærnet løv fra gravlundene.  FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Tirsdag, 23.mai ble det arrangert dugnad ved kirka, og det ble raket og fjærnet løv fra gravlundene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Ved kirken på Sjøvegan har det vært dugnad, og det var et godt oppmøte. - Det ble fint, vi har vært flinke i dag, forteller ildsjel Inger Bakkemo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Tidlig formiddag startet vårdugnaden ved kirka på Sjøvegan. Det var store mengder løv og dødt gress som skulle rakes opp, ved de to gravlundene, og det var et bra oppmøte av ildsjeler som skulle dele på oppgavene.  - Det har vært en kjempebra innsats her i dag, nå er vi nesten ferdig med kirkegården rundt kirka, og i ettermiddag kommer en ny gjeng som skal rake gravlunden på andre siden av veien, forteller Hans Nikolaisen.

Fra venstre, Hans Nikolaisen, Harald Iskasen og Gunnvald Kristiannsen som hadde tatt turen opp til kirka for å delta på dugnaden. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Flott at så mange stiller opp

Berit Fjellvang og Tor Andreasen har tatt turen til Sjøvegan fra Bardu, de var ikke kommet for dugnaden, men som besøkende. - Det er blitt veldig fint her, og det er flott å se så mange folk stiller opp og sørger for at det blir fint. Dette er en veldig fin kirkegård, forteller Berit Fjellvang til nettavisen.

Berit Fjellvang og Tor Andersen skryter varmt av det dyktige arbeidet til dugnadsarbeiderne.  FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Annonse