Salangen-Nyheter

Det blir Euronics på Sjøvegan!

Jensen Elektriske er klare for å flytte inn i nye butikklokaler på Sjøvegan i starten av november. Da har de en sterk kjede med seg, ved navn Euronics.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

I går var kjedekonsulent i Euronics, Ingar Narvhus (t.v) og fikk omvisning i de nye butikklokalene.

Spekulasjonene har gått lenge i Salangen om når tid, og hva Jensen Elektriske skal selge i sin nye butikk som skal åpnes på Sjøvegan. Nå flytter elektrikerbedriften i fra Lavangen og Tennevoll til fordel for kundene i Salangen. - Dette blir bra. Vi regner med å kunne åpne dørene i starten av november måned, forteller Tormod Berg (t.h) i Jensen Elektriske. I går kunne han stolt vise fram butikklokalene, og deler av Salangen til kjedekonsulenten i elektronikk-kjeden Euronics, Ingar Narvhus.

Blir en flott butikk

Butikken skal holde til i det gamle Hegge-bygget i sentrum av Sjøvegan, vis a vis butikkene Anitas Blomster og Juliette. - Vi er ikke helt enig enda om kjøp eller leie av bygget. Men jeg skal i forhandlinger med eieren i morgen fredag, forteller Tormod Berg ovenfor nettavisen. Euronics har aldri før vært på Sjøvegan med butikk. Den nærmeste butikken i vår region er på Storsteinnes. - Jeg har tro på at dette kommer til å bli en kjempeflott butikk, med ulike varer. Vi forhandler jo pc, mobiltelefoner, elektrisk artikkler med mer, forteller Ingar Narvhus i Euronics ovenfor nettavisen. Han tror at butikken på Sjøvegan med markedet rundt Salangen utgjøre totalt 30 millioner kroner.

På bildet:

Tormod Berg ser fram til åpningen av Jensen Elektriske-butikken på Sjøvegan.

Kjent ansikt

Butikken vil etter planen få to ansatte. Daglig leder for butikken vil bli Roy-Gunnar Hansen, som bor her i Salangen. Han har tidligere drevet butikken på Tennevoll, og kommer med flyttelasset til Salangen. - Vi håper og tror at vi skal være godt oppdatert til julehandelen i år, slik at folk kan handle her, avslutter Tormod Berg.

Foto: Jon Henrik Larsen