Salangen-Nyheter

Perpetuum fusjonerer:

Det blir sammenslåing

Odd Egil Antonsen deltok på øvelsen i Kirkenes denne uka. FOTO: WENCHE KANSTAD

SALANGSVERKET: Det blir ingen store endringer i arbeidsoppgavene for Perpetuum på Salangsverket etter at de slås sammen med avdelingen i Kirkenes. Men mer samkjøring vil det bli.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I morgen søndag 1. september 2013 fusjonerer Perpetuum Miljø AS og Perpetuum Waste Management AS Kirkenes. Formålet med fusjonen er å forenkle selskapsstrukturen i Perpetuum-konsernet. Kirkenes-avdelingen vil ikke bli påvirket av sammenslåingen, melder Perpetuum til nettavisa.

Omfang

- Vi blir å vises bedre i markedet siden aktiviteten vår blir bredere, forteller daglig leder Britt Limo på telefon til nettavisa. Ved behov vil de ansatte i Perpetuum kunne sendes til områder som har økt aktivitet i perioder. Dette kan være for eksempel når det foregår prosjekt eller større oppdrag. De spesielle bilene som bedriften har, vil også kunne brukes rundt om på avdelingene ved behov.

Oppdrag

Nylig var Perpetuum med på en øvelse i Kirkenes ved den Norsk-russiske grensen. Her deltok Odd Egil Antonsen fra Perpetuum i Salangen. - Utrolig spennende å få være med på et slikt tiltak, forteller Antonsen til nettavisa. De hadde øvelsen i kai-området i Kirkenes. Her deltok også to oljevern-bedrifter fra Russland. For å kunne ivareta nord-områdene på en hensiktsmessig måte, er det nødvendig med innsats fra begge landene. - Derfor er det så utrolig bra at vi kan utføre slike øvelser sammen, sier Antonsen. På denne måten vil beredskapen være bra ved eventuelle ulykker.

Odd Egil Antonsen er svært positiv til fusjoneringen av Perpetuum. FOTO: WENCHE KANSTAD

Utviklingen

Perpetuum - som dekker hele Nord Norge med sine 5 kontorer, hadde i 2007 en omsetning på 17 millioner kroner. For året i år ligger de ann til å omsette for fantastiske 50 millioner kroner. - Vi blir å vises bedre og etter hvert får vi også flere arbeidsplasser, forteller Britt Limo.