Salangen-Nyheter

Neste onsdag skal det asfalteres:

Det blir veldig fint

– Det så lenge ut til at det ikke kom til å bli lagt asfalt før etter Millionfisken-helga, men de har stått på å arbeidet, så nå er planen at asfalteringen skal skje på onsdag, sier  daglig leder ved Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk. FOTO: JON HENRIK LARSEN

– Det så lenge ut til at det ikke kom til å bli lagt asfalt før etter Millionfisken-helga, men de har stått på å arbeidet, så nå er planen at asfalteringen skal skje på onsdag, sier daglig leder ved Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det har den siste tiden foregått mye arbeid på parkeringsplassen utenfor Extra Sjøvegan. Slik det ligger an nå, blir det lagt nytt dekke på hele området før Millionfisken-helga.

Publisert:

Annonse
Annonse

Neste onsdag starter arbeidet med å asfaltere utenfor Extra Sjøvegan. Daglig leder ved Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk forteller at i tillegg til å asfaltere hele parkeringsplassen utenfor butikken skal det også settes opp et areal hvor det skal plantes. – Det så lenge ut til at det ikke kom til å bli lagt asfalt før etter Millionfisken-helga, men de har stått på å arbeidet, så nå er planen at asfalteringen skal skje på onsdag. Da skal det asfalteres fra inngangen til Extra og helt bort til varemottaket på gammelbutikken. Vi har ventet lenge på dette, plassen har vært veldig humpete og det har vært litt kaos på grunn av maskinene som har vært å jobbet her, sier Fossbakk til nettavisen.

Lys, flagg og rekkverk

Etter asfalteringen gjenstår det enda litt finpuss før det hele kan ferdigstilles. Blant annet blir det en gangsti rundt hele den nye butikken, her er det nå planert. Det skal også merkes opp og settes opp rekkverk, flaggstenger og lysstolper slik at plassen er godt opplyst vinterstid. Helt til slutt skal butikken vaskes utvendig ettersom det har samlet seg mye støv på platene under arbeidet som foregår. – Vi ber alle våre kunder om å vise litt tålmodighet til asfalteringen er ferdig, det kommer til å bli en veldig fin parkeringsplass når den er ferdig, opplyser daglig leder ved Extra Sjøvegan avslutningsvis i intervju med nettavisen.