Salangen-Nyheter

Populær kafé i Brøstadbotn:

- Det er artig og spennende

Vibeke Nilsen angrer ikke på å ha startet en egen kafé i Dyrøy. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

BRØSTADBOTN: Vibeke Nilsen (bildet) har drevet sin egen kafé og pub, ved navn Frk. Nilsen, siden i fjor sommer. - Det er veldig artig, spennende og lærerikt, og jeg får god kontakt med folk, stråler Nilsen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.04.2016 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Frk. Nilsen er en kafé og pub plassert i Brøstadbotn, og er oppkalt etter daglig leder selv, Vibeke Nilsen. Hun tok over lokalet i fjor sommer, og forteller at den ble renovert for 2 år siden. - Det arrangeres også konserter her, og neste helg så skal vi få besøk av Trinity, sier Nilsen til nettavisen. Hun forteller at hun forventer det vanlige antallet besøket til konserten.

Muffinsene til Vibeke ser gode ut. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Hjemmelaget mat

- Mesteparten av maten som er her er hjemmelaget. Det må til, sier Nilsen. Hun er utdannet kokk, og tar utfordringer på strak arm, men på travle dager får hun assistanse. Hun tok over kaféen når hun fant ut at den ble satt opp til salgs - Lysten har alltid vært der, siden jeg er utdannet kokk, så når jeg hørte at det ble ledig, tok jeg bare sjansen, forteller Nilsen til nettavisen.

Positive tilbakemeldinger

Folk har vist tegn på at de setter god pris på kaféen, og at den hjemmelagde maten sitter godt i magen. - Det er bare positive tilbakemeldinger, og folk virker veldig glade for å ha kaféen, avslutter Nilsen til nettavisen.