Salangen-Nyheter

Salangsværing fikk idrettstipend:

- Det er gull verd!

Langdistanseløper Erik Lomås mottok onsdag idrettstipendet til Troms Fylkeskommune. Stipendet mottok han personlig fra fylkesordfører Knut Werner Hansen. FOTO: KINE MOXNESS SANDNES/TROMS FYLKESKOMMUNE.

SJØVEGAN: Onsdag var Salangsværingen Erik Lomås (24) hos Fylkestinget for å motta Troms Fylkeskommunes Idrettsstipend. - Jeg setter stor pris på det, det kommer godt med til reiser og utstyr, forteller langdistanseløperen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.12.2017 kl 00:00

Annonse

Langdistanseløper Erik Lomås fra Salangen mottok i går, onsdag Troms Fylkeskommunes idrettsstipend for sin innsats. - Jeg fikk beskjed tirsdag i forrige uke. Jeg ble veldig glad når de ringte og jeg setter utrolig stor pris på utmerkelsen. Stipendet er gull verd ettersom det går mye penger i året på å reise til konkurranser og til utstyr, forteller Lomås. Erik forteller at han i år har deltatt på flere nevneverdige konkurranser i år, blant annet i 5000 meter norgesmesterskap i Sandnes. Her løp han seg inn til en solid 7. plass. Nå ser langdistanseløperen frem til å gå en ny sesong i møte med færre bekymringer med tanke på utgifter.