Salangen-Nyheter

Klar for ølsalg:

- Det er spennende

Mazhar Iqbal ved Mix Sjøvegan gleder seg til helga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Det er ikke lenge igjen til Salangens største folkefest, og en av landets største fiskekonkurranser går av stabelen. Dette er en gylden mulighet for det lokale næringslivet til å utvikle sin bedrift. Mazhar Iqbal ved MIX Sjøvegan satser stort i år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Til helga arrangeres en av Norges største fiskekonkurranse her på Sjøvegan, og da er det vel heller naturlig at det blir travle dager for det lokale næringslivet med et forventet firesifret besøkstall. Ved MIX Sjøvegan har Mazhar Iqbal gjort ekstra forberedelser for å virkelig kunne tilby det lille ekstra til sine kunder, ikke bare under Millionfisken, men også ellers i året.

- Stiller godt forberett

Det er i nå alt i mellom førti og femti sitteplasser inne i lokalet til Mazhars grillbar, i tillegg til nærmere tretti sitteplasser ute. Inne er det nymalt og fint, i tillegg til at de også har fått skjenkebevilgning som vil være i bruk allerede fra onsdag. - Vi tenker å begynne litt tidlig så vi er klare til helga. Da vil vi være omlag tre ganger bedre bemannet, for å være sikker på at vi stiller godt forberett. Det er kjempespennende å se utviklingen som skjer nå, sier Mazhar Iqbal ved MIX Sjøvegan.