Salangen-Nyheter

Garsnes Brygges beste sesongåpning:

- Det er vår i luften

Daglig leder ved Garsnes Brygge, Andreas Utstøl (innerfelt) er optimistisk for 2018, og er glad for at så mange kom for å være med på sesongåpninga i helga. FOTO: JON HENRIK LARSEN

GARSNES: På lørdag var det duket for fest og moro i Sagfjorden ved Garsnes Brygge da de hadde en fabelaktiv sesongstart for 2018. - Det var fullt hus, og flere var nysgjerrig på den nye delen av restauranten, sier Andreas Utstøl.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Nord-Norge våkner opp etter en lang og mørk vinter, og for noen ble det litt mer spennende enn andre. På Garsnes Brygge ble det nemlig på lørdag avholdt tidenes pangåpning, selv om den var 3 uker tidligere enn vanlig, i følge Andreas Utstølt. - Det var den beste sesongåpninga vi har hatt på Garsnes. Det var fullt hus med masse gjester, og flere kommenterte på nydelen til restauranten, forteller den strålende glade sjefen til nettavisen.

Vår i luften

Tilbakemeldingene har vært svært positive, og det ble ekstra vektlagt på hvor mye lysere det ble i restauranten, og at var mye bedre plass enn før. - Jeg er glad for de gode tilbakemeldingene, og setter pris på at besøkende verdsetter det vi gjør, sier Utstøl, og formidler videre at det ikke er planlagt noen store endringer som skal skje ved Garsnes Brygge i år. - Det er en del småting rundt omkring på området som må gjøres noe med, men vi har ingen store planer i år. Vi fortsetter framover ut mai måned med åpent fra fredag til søndag, før vi utvider åpningstidene mer, avslutter Utstøl fornøyd.