Salangen-Nyheter

Bryllup og jævelskap:

- Det er verd en tur!

Liv Bruhaug og Torfinn Bang (som fikk kulturprisen i Bardu 2016) ilag med på scenen.

SETERMOEN: Førstkommende fredag vil det være premiere på Ala grendehus når UL Freidig sammen med UL Daggry og UL Viking setter opp forestillingen Bryllup og jævelskap. - Det er en komedie og da er det en komedie, sier Torfinn Bang og lover en latterfylt kveld.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Nå kan alle kulturelskere ta turen til Bardu førstkommende fredag når skuespillet «Bryllup og jævelskap» fyres i gang. Torfinn Bang er en av aktørene som kan meddele at forestillingen har alle ingrediensene for å være en komedie i aller høyeste grad. - Her er det pakket med misforståelser og forviklinger. Det blir en komedie fra start til slutt, sier Bang til nettavisen.

Oversatt

Forestillingen er oversatt til norsk av verket som den svenske komikeren og manusforfatteren Krister Classon har skrevet. Forestillingen fremføres av UL Freidig sammen med folk i fra UL Daggry og UL Viking. - Vi begynte å øve med forestillingen allerede tidligst i vår. Det er absolutt artig å ha et samarbeid med andre ungdomslag, men en av utfordringene er å sette av tid slik at alle kan være med. Forestillinga har premiere på Ala grendehus førstkommende fredag 28. oktober og settes opp igjen neste fredag 4. og lørdag 5. november.

Liv Bruhaug og May-Britt Walør Fagertun står klar med kostymene.

Liv Bruhaug og May-Britt Walør Fagertun står klar med kostymene.