Salangen-Nyheter

Felleskjøpet midt i vinteren:

Det går i snøspader

Sigbjørn Larsen (t.v.) og Edvin Sørensen er spadeglade. FOTO: KARIN SWART-DONDERS

Snøspader, det selger Felleskjøpet på Sjøvegan mye av for tiden. Varmedresser og snøfresere går også bra - så lenge det fortsatt er mulig å få tak i dem.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- De tøffeste har begynt med isfisking allerede. Men jeg venter til det blir litt mildere! Det sier Anne Lise Solli med et stort smil. Hun kjøpte seg mandag en ny varmedress ved Felleskjøpet på Sjøvegan til bruk under nettopp isfiske. Den gamle dressen begynner å bli slitt på innersida.

Vanskelig

Mellom 30-40 stykker har kjøpt seg en sånn dress hos Felleskjøpet i løpet av vinteren, forteller selgerne Sigbjørn Larsen og Edvin Sørensen. - Nå begynner det å bli vanskelig å få tak i dem hos leverandøren. Vi vet jo at det er kaldt her i Nord-Norge, men nå har det vært uvanlig kaldt i Sør-Norge, og leverandøren begynner å bli tom, forklarer de to herrene. Det samme gjelder for snøfresere. - Vi har solgt mellom 5 til 10 stykker etter nyttår. Nå har vi bare 2-3 fresere igjen på lager, og det begynner å bli vanskelig å få tak i dem hos leverandøren. Snøspader går det mye av også siden det kom så mye snø, forteller selgerne til nettavisen.