Salangen-Nyheter

Garsnes Brygge med gode besøkstall:

– Det har absolutt vært bra

«En perle i Sagfjorden» er slagordet som beskriver Garsnes Brygge. Den store tilstrømmingen av besøkende i år er resultatet som kommer av hardt arbeid fra alle i bedriften. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

GARSNES: Sommerturistene takker gradvis for seg og reiser til sine hjemtrakter med mange nye og gode minner. På Garsnes Brygge har både resturanten og overnattingsplassene blitt yppig brukt. – Det har absolutt vært bra i år, sier Andreas Utstøl strålende.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Både resturanten og overnattingsmulighetene på campen ved Garsnes Brygge har vært voldsomt godt brukt av turister i år. En odde i en liten bygd i Nord-Norge har i årrekke vist seg å være veldig populært å oppleve, og daglig leder, Andreas Utstøl er strålende fornøyd med oppslutningen av sommersesongen. – Hele Europa er det viktigste markedet på overnatting, og vi har blitt godt brukt i år. Vi hadde bedre kapasitet til overnatting i år, og fikk derfor en større flyt av tilfeldige turister som har nytet tiden sin her, sier Utstøl til nettavisen.

Bestillinger

Andreas skryter av sine ansatte som han føler seg veldig heldig med å ha rundt seg. – De er dyktige og har stått på. Jeg er heldig med de som er og har vært involvert på alle områder, sier han fornøyd. Allerede nå har bestillingene for vintersesongen startet, og Andreas gjør seg klar med siste innspurt før de tar en velfortjent pause etter september. – Resturanten er veldig godt besøkt, og vi har enda en del uker igjen med åpen resturant. Det er en del spennende arrangement framover i vente også, og før vi tar en pause kan besøkende se fram til den populære skalldyraftenen, ei helg med tapasaften, og ei helg med viltaften, avslutter Utstøl fornøyd.