Salangen-Nyheter

Strålende julemarked på skolen:

– Det har blitt en tradisjon

Torsdag var det igjen klart for det årlige julemarked på Salangen skole. I følge lærer ved arbeidslivsfag ved Salangen skole, Tone Sæbø ble det en meget vellykket og stemningsfull kveld. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Torsdag var det igjen klart for det årlige julemarkedet på Salangen skole. I følge lærer ved arbeidslivsfag ved Salangen skole, Tone Sæbø ble det en meget vellykket og stemningsfull kveld.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

For sjette året på rad arrangerer Salangen skole julemarked, her samles elever fra flere trinn for å selge, stille ut eller ha forestilling. Lærer ved areidslivsfag ved Salangen skole, Tone Sæbø opplyser til nettavisen at det i år var hele syv ulike salgsboder, utstilling fra valgfag design og redesign, to ungdomsbedrifter fra Sjøvegan videregående skole og elevene fra arbeidslivsfag på Salangen skole.

Klassene skapte inntekt

7 klasse solgte produkter som gikk til inntekt for sin klasse, og 9 klasse hadde kafé med masse gode kaker, gløgg og brus. – Det var en utrolig fin kveld og ikke minst en veldig god stemning. Elevene var fornøyde, og vi opplevde et strålende salg, forteller Tone Sæbø til nettavisen.