Salangen-Nyheter

Duett med Maria Arredondo:

Det kan bli deg

Nå kan du få muligheten til å synge sammens med Maria Arredondo. FOTO: BYRÅ

SJØVEGAN: Maria Arredondo og Torstein Sødal har planlagt en Nord-Norgesturné som fyres i gang fra og med 22.september. Det som gjør denne turnéen unik er at Maria inviterer lokale musikere på en duett under reisen gjennom Nord-Norge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den velkjente popartisten og musikalstjerna, Maria Arredondo fra Vennesla skal i lag med Torstein Sødal ut på Nord-Norgesturné fra 22. september hvor de ikke bare skal holde konserter, men inviterer også lokale artister fra de stedene de besøker til å synge i lag med Maria Arredondo med sangen "Kom Sommarvijnn" av senjaværingen Tove Karoline Knutsen.

Hammerfest til Fauske

Turen til Maria Arredondo og Torstein Sødal starter fra Hammerfest Kirke, og avslutter i Fauske Kirke. Konsertene holdes i de kommunale kirkene, hvorav Salangen Kirke er med i besøksplanene deres. De blir å ankomme Salangen 3. oktoboer. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å være med Maria Arredondo på konsert, må du sende inn en liten sangprøve av "Kom Sommarvijnn" i meldingsboksen på den offentlige facebooksiden deres og merke posten med et av de lokale spillestedene. Så velger artistene ut bidragene. Innsendingsfristen er 3 uker før konserten.

ANNONSE
Annonse