Salangen-Nyheter

Gode forhold i Fjellandsbyen:

- Det laver ned gull

Pål Einar Eilertsen, medeier ved Målselv Fjellandsby er lettet over snøfallet som kom før helga. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

MÅLSELV: Mildværet som kom tidligere til Målselv gjorde medeier av Målselv Fjellandsby Pål Einar Eilertsen (bildet) dypt bekymret. Men bekymringen var kortvarig da det kom godt med snø før helga.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Forholdene i Målselv Fjellandby har de siste dagene vært ypperlig. Mange folk har bestilt boplass i nærheten av skibakkene. - Det er masse plass i bakken, men alle sengene og bo- kapasiteten er fullt. Vi har faktisk allerede begynt å ta bestillinger for neste påske, forteller medeier Pål Einar Eilertsen til nettavisen.

Fin sesong

Eilertsen som er kjent fra suksessen med Kaffebønna, ser lyst på fremtiden med Målselv Fjellandsby, - Dette blir en av de beste sesongene vi har hatt her, sier Eilertsen. Han forteller at gjestene som besøker Fjellandsbyen kommer fra nærområdet, men det kommer også gjester fra Nordland og fra lenger sør i Norge. I påska er det også planlagt arrangement for barnefamilier. - Det blir et utvidet program med alt i fra ski og konkurranser for unger, akekonkurranser, underholdning og musikk i puben. Men ski står selvsagt i hovedfokus, sier Eilertsen til nettavisen.

Køen vokser ved heisen i påsken, når det er mye aktivitet i bakken. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Planer for framtiden

Eierne av Målselv Fjellandsby har planer for fremtiden. - Det har blitt planlagt å bygge en ny heis, flytte den som allerede står og bygge ut langrennsløypa. Det er voldsomt mye med folk som ønsker å gå på langrenn så det er viktig å få fokus på langrennsløypa også, sier Pål Einar Eilertsen.

Merethe Johnsen kom hele veien fra Vesterålen for å stå på ski i Målselv. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.

Besøk til Målselv

Merethe Johnsen fra Bø i Vesterålen var en av gjestene som besøkte Fjellandsbyen i snøværet, for å gå på ski. - Vi har hatt en veldig fin kort-helg, vi bor i en leilighet her og skal nok komme tilbake selv om det ikke er påske, avslutter Johnsen og gleder seg til neste besøk til innlandskommunen Målselv.