Salangen-Nyheter

Mini-konsert i Ibestad sykehjem:

– Det likte vi veldig godt

«Nesten Innlagt» ga beboerne og de ansatte ved Ibestad sykehjem en musikalsk opplevese i går. På bildet: Leif Oldervik (t.v.), Liv Sølvi Forsa og Tor Meyer. FOTO: PRIVAT

HAMNVIK: Onsdag ettermiddag ble en gledens tid inne i Ibestad Sykehjem. «Nesten Innlagt» tok en musikkøkt for beboerne og de ansatte. – Det var aller tiders, sier hjelpepleier, Beate Sørflaten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I går fikk de ansatte og beboerne ved Ibestad sykehjem oppleve en aldeles hyggelig mini-konsert, med bandet «Nesten Innlagt», bestående av Leif Oldervik på gitar og sang, Liv Sølvi Forsa på gitar og sang, og ikke minst Tor Meyer på trekkspill. Sistnevnte jobbet tidligere i sykehjemmet, og hadde i følge hjelpepleier, Beate Sørflaten flere slike sammenkomster. – Det likte vi veldig godt da. Tor Meyer var kokk her i mange år, så han brukte å ta trekkspillet fatt. Det er aller tiders å få dem tilbake igjen, sier Sørflaten fornøyd, og legger videre til at beboerne også likte musikken veldig godt, og at tilbakemeldingene ellers har vært strålende.

  • Saken fortsetter under bildet
  • *


Med musikk kom også dansefoten i gang. FOTO: PRIVAT

Stortrives

Tor Meyer bemerker til nettavisen at hans inntrykk var at beboerne også stortrivdes med litt ekstra musikk i hverdagen. – Vi tok oss ei økt før jeg dro på havet. Det var god oppslutning, og det så ut som de stortrivdes! Vi spilte i 2 timer, 1 time på avdelinga, og 1 time på dementavdelinga, forklarer Tor Meyer.