Salangen-Nyheter

Utvidelse går fremover på Garsnes:

Det nye kjøkkenet tar form

Det blir et betydelig større kjøkken ved Garsnes Brygge når alt byggearbeidet er ferdigstilt. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Andreas Utstøl som eier og driver Garsnes Brygge i Salangen går bare og teller dager til at det nye kjøkkenet ved spisestedet er ferdigstilt. Et kjøkken som blir en drøm i forhold til det forrige kjøkkenet som har gjort sin misjon i en tidsepoke for Garsnes Brygge. Nå blir det nye kjøkkenet hele 50 kvadratmeter stort. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

- Vi får mye mer benkeplass/arbeidsplass, ordentlig varemottak, nytt stort fryserom, nytt stort kjølerom. Det blir vinduer og lyst og trivelig. Også får eksisterende kjøkken en oppdatering med nye overflater, gulv, og himling, sier Andreas Utstøl til nettavisen.

Han ønsker og ikke å røpe prislappen på arbeidet som nå gjøres av de lokale entreprenørene Brødrene Fløtten AS, Jensen Elektriske AS, rørlegger Arve Borch og Løkse Maskin AS.

Vinteren i 2006 ble det første kjøkkenet bygget på Garsnes i forbindelse med opprettelsen av selve brygga i 2005. Siden den gang har det blitt servert tusenvis av retter til folket over grytene på spisestedet.

Nå gjenstår det og se hva den spennende menyen blir på perla i Sagfjorden når det nye kjøkkenet står ferdig!.

Den nye utvidelsen på Garsnes Brygge vises godt fra taket på hovedhuset. Her blir det nå et større og bedre kjøkken. FOTO: PRIVAT