Salangen-Nyheter

Avsluttende arbeid på U4:

Det slettes og pusses

Bjørn Løkse i Løkse Maskin AS forteller at de er snart ferdige med arbeidet på U4- området utenfor sentrum av Sjøvegan. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: I går var det full aktivitet med mange maskiner på det såkalte U4-området på Sjøvegan. - Meningen er at her skal det bli slett og isådd og klart til Millionfisken, sier Bjørn Løkse (bildet) i Løkse Maskin AS.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Nå blir det større og bedre plass for bo-biler og campingvogner å kunne parkere under arrangementer i Sjøvegan, som Millionfisken. - Ja vi er starta med sletting av området, og det gjelder å ta bort stein og legge i kanten og slette den og senere skal den bli tilsådd, så her blir det grønt etterhvert, sier Bjørn Løkse i Løkse Maskin AS til nettavisen.

Fint område

Det er blitt fyllt en mengde kubik stein og jordmasser ved U4 den siste tiden, og det er lagt på to plan. Massene kommer fra gang- og sykkelsti arbeidet som pågår imellom Karavika og Skårvika. - Den jobben vi skal gjøre er finpussen på området, og det er en liten jobb for oss, men vi vil bli ferdig her for vi har ordrebøkene fulle. I tillegg skal vi ordne en vei ned langs kanten og inn på det andre området. Der er det vel tenkt at det skal parkeres campingvogner og bo-biler, avslutter Bjørn Løkse i det han hopper inn i gravemaskinen igjen.