Salangen-Nyheter

En rørt og veldig glad Emilie Fosshaug:

- Det var en helt sinnsyk opplevelse!

Emilie Fosshaug (19) gikk videre til duell- delen i «The Voice» etter fredagens program. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Fredag kveld i beste sendetid på TV2 Direkte innkasserte Emilie Fosshaug (19) fra Ibestad kommune en stor sangmessig seier. Hun gikk videre i tv-programmet «The Voice».

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2023 kl 01:19

Annonse

Nettavisen skrev fredag morgen om at Emilie Fosshaug fra Ibestad skulle delta i programmet «The Voice» på TV2 Direkte fredag kveld. I programmet fremførte Emilie låten «Million Years Ago» av Adele under sin «blind audition» – foran dommerne Espen Lind, Ina Wroldsen, Yosef Wolde-Mariam og Jarle Bernhoft.

Etter fremførelsen fikk hun stående applaus.

Det var en gråtkvalt og litt overrasket Emilie som klarte å få fram ordene «Det er helt sykt det her» foran de fire mentorene.

Med de fire knallgode tilbakemeldingene fra dommerne valgte Ibestad-jenta Emilie og ha Ina Wroldsen til sin mentor. Dette var noe hun hadde lenge tenkt på, dersom hun fikk muligheten og velge.

Emilie går nå videre i den populære sangkonkurransen og skal i neste omgang utfordre seg i duell-delen av programmet senere i vår. Men først er det syv resterende programmer med blind audtions som gjenstår i programmet før vi får se 19-åringen igjen på tv-skjermen.

Ina Wroldsen kom for gi Emilie en klem etter hun hadde valgt henne som mentor i programmet. Foto: Thomas Andersen / TV 2


- En opplevelse jeg vil huske

Nettavisen tok en prat med Emilie etter programmet hadde blitt sendt fredag kveld på TV2 Direkte.

- Det var en helt sinnsyk opplevelse. Jeg hadde aldri forventet og gå videre. Jeg ble helt satt ut og måtte bare prøve og fullføre låten. Når fremførelsen var ferdig, var jeg i sjokk. Det er en helt sinnsyk bekreftelse du kan få som artist når fire av Norges, om ikke noen av verdens beste og anerkjente artister snur seg og velger deg i en musikkonkurranse, sier Emilie stolt til nettavisen.