Salangen-Nyheter

Skal lage web-serie i New York:

- Dette blir artig

Magnus Jackson Krogh (t.v) er en kjent blogger og forfatter og skal sammen med Henriette Fredriksen reise til New York for å lage en web-tv serie.

SJØVEGAN: Henriette Fredriksen fra Salangen ble i en alder av 18 år diagnostisert med AD/HD, da tok hun kontakt med blogger Magnus Jackson Krogh som også lider av samme diagnosen. Nå skal de lage tv-serie sammen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sammen med den kjente bloggeren og forfatteren Magnus Jackson Krogh skal Henriette Fredriksen fra Salangen være med å lage en web-tv serie i New York. De er begge diagnostisert med AD/HD og reiser nå til verdens livligste by for å lage en serie på ti episoder hvor de skal gjennomføre en liste utfordringer som Jackson Krogh sine lesere har sendt inn. - I løpet av første kvartal 2018 vil vi reise over til New York for å lage en serie hvor vi skal gjennomføre en liste på ti utfordringer over 10 episoder. Utfordringene vet vi ikke enda, men jeg er veldig spent, det skal bli artig å få utfordret seg, forteller Henriette Fredriksen til nettavisen. Serien skal legges ut på Jackson Kroghs blogg.

ANNONSE
Annonse