Salangen-Nyheter

Handelsbygget under renovering:

- Dette blir Hi-tech

Aktiv-IT sin nyansatte Fredrik Fjærvoll, daglig leder Kjell Arne Molund, senior ingeniør Ronald Andersen og IT konsulent Kjell Ivar Martinussen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Aktiv-IT sin nyansatte Fredrik Fjærvoll, daglig leder Kjell Arne Molund, senior ingeniør Ronald Andersen og IT konsulent Kjell Ivar Martinussen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

MEDBY: Aktiv-IT kjøpte i oktober i fjor den gamle butikken på Medby. Nå er renoveringen i full gang, og de har store planer. - Bygget skal gjenspeile bedriften, sier daglig leder, Kjell Arne Molund.

Publisert:

Annonse
Annonse

Aktiv-IT er i stadig utvikling. I slutten av oktober i fjor kjøpte de det gamle butikkbygget på Medby, i krysset ned til Salangsverket som de nå holder på å blåse nytt liv i. - Her skal det bli et helt nytt kontorfellesskap, for blant annet RKK eiendom og Aktiv-IT, forteller daglig leder i Aktiv-IT, Kjell Arne Molund som er tydelig fornøyd med fremdriften og deres spennende planer.

Til høyre blir det møterom og på venstre side blir det kontorer. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Møterom og minglerom

De har store planer for bygget, Molund forteller at de planlegger en kreativ belysning, og andre moderne effekter. - Det blir veldig hi-tech, vi planlegger å installere RBG belysning både utvendig og innvendig som kan styres manuelt til å lyse i ønsket farger, for eksempel under rosa-sløyfe aksjonen kan vi gå for rosa belysning, dette er for å bringe det lille ekstra til bygget. I tillegg skal det være flere fellesrom, både et møterom og et minglerom i tillegg til 8 - 9 kontorer, forteller han.

Moderne løsninger

Det satses stort på moderne innrettninger og et spennende interiør, de skal installere siste skrik innen både sikkerhetsalarm, overvåkning og brannalarm, i tillegg til spennende og kreativ belysning. - Vi satser på at bygget også skal fungere som et showroom for våre produkter, i tillegg til å være et kontor og et møtested. Dette blir vårt nye hovedkontor, som i utgangspunktet eies av RKK Eiendom som er et aksjeselskap under Aktiv-IT holding, forteller daglig leder, Kjell Arne Molund.

IT konsulent og medeier i Aktiv-IT, Kjell Ivar Martinussen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Pub og varemottak

I kjelleren skal det bli både pub, lager og varemottak. De har utnyttet kvadratmeterne godt, og de ønsker å sikre fremtidige arbeidsplasser i Salangen kommune og nærområdet. Til nå jobber de kun med å få opp lokalet innendørs, mens de vil vente til nærmere våren før de begynner renoveringen utvendig. Sist i mars skal de reise til Las Vegas i Nevada, USA hvor det skal arrangeres verdens største internasjonale sikkerhetsmesse.

Annonse