Salangen-Nyheter

Reist langt for å ta del:

- Dette blir moro

Kåre Nylund (t. v.), Kari Nylund, Jan Bakli, Torhild Bakli møtte opp på Lofoten Countryfestival. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Kåre Nylund (t. v.), Kari Nylund, Jan Bakli, Torhild Bakli møtte opp på Lofoten Countryfestival. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

LEKNES: Lofoten Countryfestival er gått i gang. Det strømmer folk fra fjærn og nært. Blant disse har salangsværingen Jan Bakli og hans gode venner tatt turen for å ta en del i festivallivet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Lofoten Countryfestival arrangeres i år for 16 gang. Her kommer det årlig store artister som skal skape den gode festivalgleden som besøkende kan ta en del av. Salangsværingen Jan Bakli og hans venner er blant disse som har tatt turen til Leknes for å oppleve festivalen på nært hold. - Her forventer vi god musikk og ikke minst mye moro. Vi har kjørt rundt 30 mil for å ta del i denne festivalen, og så langt vil jeg si det er verdt det, sier Bakli til nettavisen. Han ler og kommenterer at reiselengden ikke har noe å si siden de kom med bobil. - Vi blir å være her helt fram til søndag før vi drar hjem igjen, sier han fornyød til nettavisen.

Det sosiale i fokus

Bakli kan dele med nettavisen at helga er godt planlagt. - Musikken, og ikke minst det sosiale er veldig bra. På lørdag skal vi være i Lofothallen og høre på Bellamy Brothers og Vassendgutane, så vi håper det blir bra, forteller Bakli. Han ser fram til å lytte på musikken, spesielt ved tanke når han kommenterer at han selv er en gammel ringrev i musikkbransjen. - Jeg har spilt i rundt 35 år, så jeg vet godt hva som foregår, sier han og ler. Uansett så kommenterer Bakli avsluttende til nettavisen at han ikke skal være en kritiker under festivalen, men skal heller nyte festivalen ut hele helga.

Annonse