Salangen-Nyheter

Byggingen av flerbrukshallen i Lavangen:

- Dette blir veldig flott

Slik blir det inne i den store flerbrukshallen i Lavangen. Stort og romslig for ulike aktiviteter. FOTO: JON HENRIK LARSEN

NI Entreprenør er om ikke mange månedene ferdig med flerbrukshallen i Lavangen. I midten av april skal hallen overlevers til kommunen. En ting er sikkert, hallen blir veldig flott!

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har tatt sin tid å bygge den store flerbrukshallen og storstua i Lavangen. Men når nettavisen var på en liten omvisning i lag med daglig leder Arne Nergaard i NI Entreprenør fikk man se hvor utrolig flott alt blir når det blir ferdig. - Vi har en del arbeid igjen, men vi skal være ferdig til overleveringen som er rundt den 15. april i år, forteller Arne Nergaard der han går og viser fram den ene flotte garderoben etter den andre i hallen.

Arne Nergaard står i det som blir svømmebassenget til hallen. I stedet for å legge fliser i bunnen av bassenget, skal det i stedet legges duk som gjør det lettere å holde rent. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Flotte sitteplasser

I tilegg til at det blir et flott svømmebasseng, hallområde og flotte garderober, så blir det også lagt bra til rette for publikum som skal besøke hallen i ulike anledninger. - Her på tribunen blir det ikke-knusbare glassvegger på rekkverkene i stedet for en åpning. Det har vi valgt for det ble flottest og sikrest, sier Nergaard.

På bildet: 

Ludvik Ingebriktsen (t.v) og Arne Nergaard (t.h) går igjennom noen av tegningene for hallen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Tilrettelagt for publikum

I tilegg blir det også en egen heis for handikappede i tilegg til handikapptoalett. Alle type mennesker skal kunne bruke og besøke hallen uten problemer. Den totale prislappen på flerbrukshallen i Lavangen vil komme på rundt 32. millioner kroner utenom momsen. - Folk kan glede seg til å ta dette i bruk. Vi som entreprenør er veldig stolte over dette prosjektet som vi har vært så heldig og få lov til å bygge i Lavangen, avslutter Arne Nergaard fornøyd. Den offisielle åpningen av hallen skal skje den 17.juni i år.