Salangen-Nyheter

Salangsjenta Hanne Dahlberg:

- Dette er stort!

Rap4Mation er først ut i sendingen i kveld på Norske Talenter på TV2.

OSLO/SJØVEGAN: I kveld går semifinalen på Norske Talenter, og først ut er ingen andre enn «Rap4Mation». Gruppen består av Salangen- jenta Hanne Dahlberg, Geoffrey Fagerli og Fredrik Stangnes.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Klokken 19:30 sendes Norske Talenter på TV2 i kveld, og først ut er gruppen «Rap4Mation». Fredrik Stangnes, Hanne Dahlberg og Geoffrey Fagerli er nervøs for kveldens utgave av programmet. - Å kommet så langt er stort, og det har vært utrolig mange dyktige deltakere. Vi er først ut og vi er selvfølgelig nervøse, men vi slipper å grue oss utover sendingen, forteller en litt nervøs Hanne Dahlberg.

Siste forberedelser

Gruppen «Rap4Mation» ble en gruppe i mai i år, og deres stil er nokså annerledes. I hovedsak er det Dahlberg som står for syngingen, mens Stangnes og Fagerli rapper. - Det har vært utfordrende å sette samme gruppen, hvor de rapper og jeg synger. - Vi har likevell laga en ny låt for semifinalen og satt sammen et unikt sceneshow som er litt annerledes og som vil skille seg ut. Husk at sendingen starter 19:30!, sier Dahlberg avslutningsvis til nettavisen.