Salangen-Nyheter

Stor suksess med skytekveld for damer:

- Dette må vi gjøre igjen

Stemningen var på topp inne i pistolklubbens lokaler torsdag kveld, når de inviterte til damenes aften. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Torsdag kveld arrangerte Salangen Pistolklubb damenes aften nede på skytebanen i kjelleren på kulturhuset. Det var imponerende oppmøte av mange skyteglade damer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Hele 13 damer møtte opp i pistolklubbens lokaler på torsdag når Salangen pistolklubb inviterte til damenes aften. Leder i Salangen Pistolklubb, Svein Ketil Olsen var svært imponert over hvor stor interesse det var blant damene for pistolskyting. Mange av de oppmøte hadde aldri skutt før, så det var så klart stort fokus på sikkerhet med et lite grunnleggende kurs i sikker våpenbruk før de fikk skyte på blink. - Dette blir vi nok å gjøre igjen, sier Olsen til nettavisen.

De skaut hovedsakelig med pistoler i kaliber .22, men kunne få prøve både 9 millimeter pistol og .38 spesial revolver. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Kjempebra arrangement

En av de damene som hadde møtt opp var Sølvi Karlsen, hun har litt kjennskap til pistolskyting fra tidligere ettersom hennes far var medlem og pleide å ta henne med. Hun synes det er kjempeflott at pistolklubben arrangerer slike kvelder, og er overrasket over hvor bra hun traff. - Jeg fikk kommentar fra en av medlemmene i pistolklubben at jeg hadde veldig bra samling på skiva, forteller Sølvi Karlsen.

Sølvi Karlsen var kjempefornøyd med både arrangementet og sine egne skyteferdigheter. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Traff kjentfolk

Arrangørene var også storfornøyde med oppmøtet og damenes skyting. - Jeg synes de har vært veldig flinke, og de traff jo kjentfolk, ler medlem i pistolklubben, Kyrre Tunheim i intervju med nettavisen. Han forteller at de gjerne vil arrangere flere slike kvelder, og håper å se alle sammen igjen.