Salangen-Nyheter

Første arrangerte konsert i ny-puben:

– Dette trur jeg blir bra!

Styreleder ved Maloney's Pub, Trond Oscar Losvik er strålende glad av å kunne invitere folket til Malone's Pub sin første arrangerte konsert, med en miks av både pop og blues. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Fredrik William Olsen, kjent fra Bodø-bandet Kråkesølv, og bluessangeren fra Wales, Jodie Marie blir de første som skal holde konsert i de nye lokalene til Maloney's Pub i Sjøvegan i morgen!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Tidligere har Kåre på Kaia og Maloney's Pub delt lokaler, men nå etter et iherdig innspurt har dugnadspuben blitt en helt egen seanse å oppleve i 1. etasje på Lundbrygga. Lokalene har allerede blitt "testet" som blant annet møteplass under valgvaken tidligere i høst, quiz og oktoberfesten som nylig ble arrangert i Salangen. Nå inviterer dugnadsgjenget folket til konsert i morgen kveld med en god miks av pop og blues på menyen.

Blues fra Wales

Fredrik William Olsen er en artist fra Bodø, og er mest kjent som låtskriver, gitarist og vokalist i Kråkesølv, men har også gjort seg kjent med musikken utenom. Han har tidligere besøkt Salangen, men denne gangen tar han med waliseren, Jodie Marie som er internasjonalt kjent som bluessanger, med litt tilhørlighet til soul og alternativ rock. Styreleder ved Maloney's Pub, Trond Oscar Losvik synes det er råtøft å få arrangert Maloney's Pubs første konsert. – Jeg trur dette blir bra!, sier han fornøyd.

  • Saken fortsetter under bildet
  • *

Sofahjørnet blir ryddet for å gjøre plass til Fredrik William Olsen og Jodie Marie når de ankommer Maloney's Pub i 1. etasje på Lundbrygga i morgen kveld. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Egnet for små grupper

Før var scenen i 2. etasje på Lundbrygga, men dugnadsgjenget har snekret og styrt i et sett for å ha alt på stell. Nå er scenen plassert i hjørnet av lokalet, og Trond mener den nå egner seg godt for mindre band eller duoer. – Det blir å passe bra i de nye lokalet våres, og det er et helt unikt visuell uttrykk fra scenen. Jeg har troen på disse to artistene som hver har to forskjellige uttrykk, forklarer Losvik, og legger avsluttende til at det kun er en 100-lapp for inngangen i morgen, tirsdag Kl. 19.00. – Det skal ikke koste en arm og en fot for å høre bra musikk. Det er litt av poenget her, sier Losvik og ler.