Salangen-Nyheter

Golfbane i Lavangen:

- Dette var gøy!

Noen lokale personer har vært å prøvd banen og de er fornøyde.

TENNEVOLL: Like ved Fjellkysten, på Åbrekka har det de siste årene pågått arbeid som de færreste har skjønt hensikten med, nå i sommer begynte det å komme til syne en liten golfbane.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

- Ideen er en kortholds golfbane der du ikke trenger “grønnkort” for å spille og folk kan prøve, uten spesielle forutsetninger, skriver Tor Lyngmo på nettsiden til Fjellkysten. Golfbanen er fortsatt under bygging. - Det vil ta flere år før den er ferdig, men vi har allerede hatt noen lokalpersoner som har prøvd den, sier han til nettavisen. Tilbakemeldingen var at “dette var virkelig gøy å prøve, det gav mersmak”.

Skjer mye

Etterhvert som arbeidet skrider fram vil det komme flere hull og utslagssteder i meget kupert terreng. Det er mye spennende på gang. Banen ligger i et område med stor høydeforskjell og det er bygget gangstier, veier og bruer. - Fram til nå, så har vi bare en bane med 4 hull, forteller Lyngmo videre.

Ingen utkonkurrering

- Denne golfparken vil på ingen måte konkurrere med den nye profesjonelle golfparken i Nedre Bardu, kanskje det heller kan fange interessen for golf og dermed bidra til rekruttering til Midt Troms golfklubb, skriver Tor Lyngmo videre.

Flott natur

- I det idylliske området kan det fort komme opp både en gapahuk, en grillplass og kanskje noen benker her og der. Det flotte området på Åbrekka innbyr også til annen aktivitet, det finnes jo mange andre spill med kuler og baller for både voksne og barn som kan praktiseres her, fortsetter eieren engasjert.

Leke golf

- Grunneieren og mannen bak prosjektet, Jostein Markussen sier vi får kalle dette for kose/leke- golf og en mulighet for folk til å få en opplevelse av hva golf er. Vi har testet banen selv, så nå ligger det drøssevis av baller godt gjemt ute i skogen rundt omkring. Fjellkysten bidrar etter beste evne til utviklingen av banen og ser det som et nytt verdifullt tilbud til våre gjester. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Lyngmo til avisen.

Banen har vært prøvd, så nå ligger det drøssevis av baller godt gjemt ute i skogen rundt omkring.