Salangen-Nyheter

Agnar fikk møte ambassadøren:

- Dette var stort!

Daglig leder på Coop Prix, Agnar Magne Fossbakk syntes det var stort å møte den afghanske ambassadøren. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I dag var det en spesiell dag for butikksjef for Coop Prix, Agnar Magne Fossbakk. Han fikk nemlig møte ambassadør til Norge fra Afghanistan, Manizha Bakhtary.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Torsdag kveld ble det arrangert afghansk aften i lokalene til Salangen-Nyheter. Her hadde bosatte afghanere lager tradisjonsrik mat fra sitt hjemland. Det var Coop Prix som hadde vært med på å sponse nesten alle ingrediensene som ble brukt til å lage denne nydelige maten.

Fornøyd

Under møte med den afghanske ambassadøren fortalte Agnar Fossbakk om sitt arbeidsforhold til de afghanske guttene som er ansatt i hans butikk. - Jeg er kjempe fornøyd med jobben de gjør. De er veldig flinke til å jobbe, og ikke minst så er de veldig imøtekommende og hyggelig når de møter kundene våre, forteller Fossbakk.

Viktig

På Coop Prix har de cirka fire ansatte som er afghanske. - Jeg synes det er kjempe bra at de jobber hos oss. For det første er de en arbeidsressurs, men i tillegg så synes jeg det er viktig å inkludere dem, fortsetter Agnar Magne Fossbakk. Han avslutter med å fortelle at han synes det er viktig å intergrere de inn i norsk kultur. Å lære de om hvordan de kan lykkes i Norge.