Salangen-Nyheter

Endrer til «Kåres Kitch og Kaffe»:

Dina har et nytt konsept

Dina Bay ved Kåre på Kaia jobber nå med å få på plass hennes nye konsept «Kåres Kitch og Kaffe», en brukthandelbutikk med enkel servering ved siden av. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: 17. august ble dagen som markerte kaféen Kåre på Kaia sin siste åpningsdag. Det betyr ikke slutten for noe interessant i lokalene, for Dina Bay har allerede det nye konseptet klart.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har det siste året ligget i kullisene at den lokale kaféen i Salangen Kåre på Kaia skulle legges ned. Eier av kaféen, Dina Bay har jevnlig oppdatert facebooksidene til kaféen og holdt publikum oppdatert om både den daglige driften og hva framtiden blir å bringe. Selv om kaféen nå er stengt, skjer det mye inne i selve lokalene, for Dina Bay har et nytt konsept på vei: «Kåres Kitch og Kaffe». – Det nye hovedkonseptet blir å være en bruktbutikk med en spesiell stilbenevning. "Kitch" er et kjent begrep, men er litt vanskelig å beskrive med bare ord, men noen vil si at det er en "retro"-stil. Det er mye flott og jeg håper det blir populært, sier Dina håpefullt. Menyen blir redusert til enkel servering av vafler, enkel bakst, kaffemeny og brus.

Flytter opp

Tidligere har Kåre på Kaia og Maloney's Pub delt lokaler, men fra og med midten av oktober blir de å skilles. – Vi hadde nesten et luksusproblem med for mye plass, både oppe og nede. Maloney's Pub flyttes ned til 1. etasje, mens Kåres Kitch og Kaffe flyttes opp til 2. etasje, sier Bay. Den nye bruktbutikk-konseptet som Dina planlegger handler mest om å selge varer, pynt og andre unike gjenstander, og Dina mener Salangen har en stor glede for gjenbruk, noe som sees på de mange populære loppemarkedene i kommunen. – I dag tar vi i mot ting hvis folk har liggende de ikke har bruk for, og jeg har allerede fått inn en del etter at folk har ryddet i kjeller og loft, sier Dina fornøyd og bemerker hun gjerne tar i mot mer og det bare er å ta kontakt på telefon. Dina håper at alt skal være klart lenger ut i oktober-måned, og oppfordrer folk om å følge med på Kåre på Kaia sine facebooksider for jevnlige oppdateringer om drifta.