Salangen-Nyheter

Bronto på besøk:

Dinosaur i barnehagene

Tannpleier Nina Hansen sørger for at Brontos tenner holder seg hvite. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Sjøvegan Offentlige Tannklinikk er ute og besøker forskjellige barnehager for å snakke om viktigheten med tannpleie. Med på turen er tanndinosaurusen Bronto. - Tannpleier + Bronto = Sant, flirer tannpleier Nina Hansen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Forleden dag hadde barnehagen på Vasshaug gleden av å ha besøk av tanndinosaurusen Bronto. For de som tidligere har vært innom Sjøvegan Tannklinikk var dette et kjent ansikt som kom innom. - Bronto er våres tanndinosaurus som vi liker å vise frem i ulike barnehager. I går var vi innom Vasshaug barnehage og i dag reiser vi til Dyrøy, sier Nina Hansen til nettavisen.

Skaper trygghet

Hansen fortalte videre at da dinosaurusen vandret inn dørene var det mange barn som fikk store øyner og var veldig overrasket. De flirte, lo og var veldig begeistret over den store tanndinosaurusen. - Vi er innom ulike barnehager for å snakke om viktigheten med god tannhygiene. Vi gjør dem tryggere når de kommer innom tannklinikken og får se et kjent ansikt. I tillegg som det blir litt lek og sprell. Det er kjempekoselig å dra på besøk til barnehagene!, sier Hansen og ler.