Salangen-Nyheter

Inviterer til medlemsmøte:

Diskuterer fremtiden

På bildet: Internasjonal leder for Senterungdommen, Sandra Borch håper at det kommer både gamle og nye medlemmer til møtet onsdag.

Førstkommende onsdag 9.juni skal Lavangen Senterparti arrangere medlemsmøte på Fjellkysten, og ønsker alle gamle, nye og fremtidige medlemmer er velkommen til en sosial kveld med blant annet god mat.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2010 kl 00:00

Annonse

Førstkommende onsdag 9.juni klokken 18.00 inviterer Lavangen Senterparti til medlemsmøte på Fjellkysten. Alle gamle, nye og fremtidige medlemmer er velkommen for en sosial kveld hvor det blant annet blir servert gryterett.Fremtid for partiet

På medlemsmøtet skal det i hovedsak diskuteres fremtiden til Lavangen Senterparti. Hittil er det ca. 10 personer som kommer på medlemsmøtet i morgen. – Vi ønsker at det kommer mange folk til møtet, både gamle og nye. Jeg ønsker at det blir et møte der vi kan diskutere fritt om fremtiden til Lavangen. Vi får også besøk av fylkessekretær Ingunn M Hals under møtet, forteller Internasjonal leder for Senterungdommen, Sandra Borch til nettavisen.