Salangen-Nyheter

Medlemmene i Salangen Næringsforening:

Diskuterer Millionfisken

I kveld inviteres medlemmene i Salangen Næringsforening til å diskutere og komme med innspill rundt Millionfisken 2012. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I kveld klokken 19.00 samles medlemmene i Salangen Næringsforening for å diskutere og komme med innspill i forhold til årets utgave av Millionfisken. - Jeg håper flest mulig av medlemmene kommer på møtet, sier leder Morten Mikalsen (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Arbeidet med årets Millionfisken- arrangement er godt i gang i Salangen. Styringsgruppa har tatt grep og jobber nå med å planlegge alle detaljene som skal på plass for å gjennomføre nok ett suksessfylt sommerarrangement i bygda. I den anledningen ønsker styringsgruppa innspill fra Salangen Næringsforening sine medlemmer. - Vi i styret i næringsforening ønsker i lag med Millionfisken AS å informere medlemmene i næringslivet, samt gi alle en mulighet til å komme med innspill i forhold til avviklinga av årets arrangement. Innledningsvis vil det i tillegg til status for 2012 arrangementet også bli gitt en presentasjon av, og åpnet for evaluering av 2011 arrangementet, sier leder Morten Mikalsen til nettavisen.

Uformelt og hyggelig

Møtet blir avholdt under uformelle rammer på Lundbrygga Pub. der også næringsforeningen spanderer pizza, Det vil bli mulighet til å kjøpe seg mineralvann øl og vin. - Vi håper at så mange som mulig finner dette interessant og setter av tid ut over kvelden i dag, til også å være sosiale etter den formelle delen av møtet er avsluttet, sier Mikalsen og minner på at møtet begynner kl. 19.00.