Salangen-Nyheter

Innkjøp av ny servicekatamaran:

Døpt med familiært navn

Katamaranen er utstyrt med alle essensielle rekvisitter og interiør for lange dager på havet. FOTO: PRIVAT

Katamaranen er utstyrt med alle essensielle rekvisitter og interiør for lange dager på havet. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: For to uker siden fikk Salaks AS overlevert en splitter ny servicekatamaran fra Grovfjord Mekaniske Verksted. Det er den femte båten som er levert derfra, men denne er det noe helt unikt med.

Publisert:

Annonse
Annonse

For omlag to uker siden kunne Salaks AS offentliggjøre deres nye innkjøp av en helt ny servicekatamaran som ble overlevert fra Grovfjord Mek. Verksted, og målet med båten er å være helt selvhjulpen på fortøyningshåndtering. Ken Rune Bekkeli ved Salaks AS forteller nettavisen at det i tillegg ligger et stort fokus på mannskapets reaksjon til katamaranen. - Mannskapet som skal jobbe på båten skal ikke bare trives, men også vite at sikkerheten og brukervennligheten er på topp, sier Bekkeli til nettavisen. Båtene som brukes ved Salaks AS har én viktig ting til felles, og det er at de har et navn.

Ken Rune Bekkeli (innerfelt) gleder seg til å se den nye katamaranen i bruk, og mener det nye navnet passer båten bra. FOTO: PRIVAT

Oppkalt etter datter

Den nye katamaranen som kan observeres ved Salaks AS og ute på havet i området har blitt døpt "Emma Kristine", som også deles med datteren til Ken Rune Bekkeli. Emma Kristine Bekkeli kommenterer til nettavisen at det er litt spesielt å få en båt oppkalt etter seg. - Jo visst er det artig, selv om jeg allerede har visst om det en stund. Jeg har kun sett bilder av den så langt, så jeg gleder meg til å ta en tur på den en gang i framtiden, sier Emma stolt til nettavisen.

Katamaranen er romslig og er designet til å kunne være i bruk over lengre tid om gangen. FOTO: PRIVAT

Annonse