Salangen-Nyheter

SIF Ski med kronerulling til:

Drift av tråkkemaskin

SIF Ski søker etter midler til å drifte tråkkemaskinen også i vinter. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Vinteren er ikke mange månedene unna. Også i år håpes det at mange vil bidra med økonomisk støtte til tråkkemaskinen. - Vi håper så mange som mulig vil bidra med noen kroner til driften, sier leder i SIF Ski, Tor Ove Talseth (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2014 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Å drifte en tråkkemaskin er slett ikke gratis. SIF Ski håper at så mange som mulig vil gi ett valgfritt beløp til årets kronerulling, og til arbeidet med tråkking av Salangens mange og lange skiløyper.

Stort arbeid

- Det er i Salangen hele to lysløyper, i tillegg til ett mange kilometer langt løypenett, som skal tråkkes. Dette er selvsagt en stor utgiftspost for oss, og pengene fra kronerullingen kommer da godt med, forteller Tor Ove Talseth, leder i SIF Ski til nettavisen.

Kronerulling

Viktigheten med tråkkemaskinen er ikke alle som skjønner. - Ved å støtte driften av tråkkemaskinen til SIF ski er du med på å gi oss mulighet til drifte et best mulig løypenett i kommunen vår – skisesongen igjennom. Det å ha oppkjørte løyper på vinteren er en viktig motivasjonsfaktor og stimulerer barn, eldre, mosjonister og konkurranseutøvere til å spenne på seg skiene. Vi setter stor pris på den økonomiske hjelpen folk gir for å holde løypene i god stand, fortsetter Talseth til nettavisen.

Slik gir du

Talseth avslutter med å takke til alle som vil gi sitt bidrag til årets kronerulling. For å gi kan du sette inn ett valgfritt beløp på kontonummer 4803.04.90501 og merke betalingen med "Kronerulling 2014".

ANNONSE
Annonse