Salangen-Nyheter

"Mossa" overrasket alle:

- Du e jo bare ei jenta!

SJØVEGAN: Under den kommunale middagen i Salangen kulturhus fredag kveld dukket "Mossa" opp til alle sin store overraskelse. Hun hadde klare meninger om Salangens ordfører. - Du e jo bare en jentunge!.Men utrolig velkledd og vakker, sa "Mossa" i skikkelse av Ingrid Evertsen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Med rundt 215 ansatte tilbords i Salangen kulturhus fredag kveld, kunne Salangen kommune trygt gjennomføre den årlige kommunemiddagen, som har vært en sukess vært år siden det ble startet opp i 2006. I tilegg til blomsteroverrekelser til de som hadde gått av med pensjon i blant de ansatte, ble kvelden toppet med skikkelig nordnorsk humor. Selveste "Mossa" var hentet til Salangen for å "showe" med de kommunalt ansatte på en fredagskveld. Ingrid Evertsen spiller "Mossa" som er kjent fra Rorbua- programmene på NRK1.

Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo fikk virkelig høre det, av "Mossa". FOTO: JON HENRIK LARSEN

Trivdes i Salangen

Hun trivdes godt i Salangen, og på scenen i kulturhuset. I rollen som "Mossa" kjente hun tydeligvis godt til Bjarne Dahlberg som er kulturskolerektor i kommunen. "Mossa" holdt på i nesten en time, med sine betraktninger om mangt og meget. Spesielt fikk ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo høre det fra den kjente nordnorske vaskekjærringa. - Du e jo bare ei jenta!. Du e jo nesten naken. Men du er jo pen. Du er vel eldste dattera til han Prestbakmo?, sa "Mossa" til stor latter fra salen.  Etter å ha trimmet lattermusklene til publikum i salen, takket "Mossa" for seg, og fikk en rød rose av administrasjonssjef Frode Skuggedal.

Se et lengre innslag med "Mossa" i mandagens utgave av "Ettermiddag" kl. 17.00 til 17.30 på Salangen-Nyheters egen 24 timers sendte web-tv kanal !