Salangen-Nyheter

Suksess for Viken-revy:

Du skal flire mye!

Alderen satt ingen grense for disse danseglade damene. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN: Fredag kveld var det duket for Viken-revyen på Setertun på Setermoen. Forestillingen var godt utsolgt til over 300 mennesker.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I går avholdt revy-miljøet i Bardu den årlige Viken-revyen, på Setermoen. Det var godt over 300 publikummere som flirte mye av de 23 ulike eventyrlige sketsjene. - Velkommen til det første store åpne arrangementet i forbindelse med at vi markerer Viken Senters 10 års jubileum. Vi gjør dette med revy!. Revyen er satt sammen av de beste revylagene som er i bygda. Kvelden er satt opp for at dere skal flire mye!, talte Jon Henrik Wien, direktør ved Viken Senter under åpningen.

Et utrolig merkelig, men morsomt dansenummer ble fremført av representanter fra UL Viking. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Sprø gjeng

Revyen var smekk fullt av latterglade publikummere som fikk se 45 sprøe, men entusiastiske aktører på scenen. - Revylagene stilte opp i år med mange flotte unge aktører. Det er revylagene og vi på Viken veldig stolte over, at ungdommene viser interesse for det. Jeg vil fremheve revylagene som etter at de har avsluttet sin egen revysesong, tar seg tid i en hektisk hverdag, til å få i gang en så stor revy i regi av Viken Senter, kommenterte revyleder Ellen Spets i et radio-intervju på SN Radio fredag.

Se videoreportasje med intervjuer fra revyen på "SN-TV på Hjul", mandag klokken 17.00!.

ANNONSE
Annonse