ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Skal hylle "The Eagles" i Salangen kulturhus:

- Billettsalget har gått bra!

Tor Sigurd Larsen er klar for hyllest-konsert til The Eagles i Salangen kulturhus i morgen lørdag kveld i lag med resten av bandet «Gate 1» fra Narvik. Foto: Jon Henrik Larsen

Lørdag kveld er det klart for at salangsværingen Tor Sigurd Larsen og bandet "Gate 1" fra Narvik skal fremføre sin hyllest til det legendariske bandet "Eagles". Det skjer i Salangen kulturhus.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2022 kl 11:43

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Bandet "Gate 1" gjentar nå suksessen de hadde i Teatersalen i Narvik tidligere i vår. Lørdag er det klart for ekte "Eagles" hyllest i Salangen kulturhus. Konserten som gutta i bandet "Gate 1" har laget har fått meget god omtale i avisen Fremover.

Kommer til hjem-scenen

Utflyttet salangsværing, Tor Sigurd Larsen er en av de åtte bandmedlemmene som skal stå på scenen i Salangen kulturhus lørdag kveld. Han gleder seg til å fylle Salangens storstue med "Eagles" glade mennesker.

- Konserten er en ren hyllest til «The Eagles». Publikum var svært begeistret og full av lovord etter siste konserten som vi hadde i mai måned. Så langt har vi forhåndssolgt 120 billetter til lørdagens konsert, men det er plass til 150 personer til, sier Tor Sigurd Larsen til nettavisen fredag kveld.

*Saken fortsetter under bildet*

Bandet Gate 1 er klar for sin hyllest til The Eagles i Salangen kulturhus lørdag kveld.

Lover gode slagere

I følge Larsen skal publikum få en hitparade med sangskatten til The Eagles i morgen lørdag.

- Hvem har ikke latt seg begeistre av Hotel California, New kid in Town, Take it easy, One of these nights, Desperado og Tequila sunrise? Disse klassikerne og mange flere blir servert når vi går på scenen i Salangen kulturhus i morgen kveld klokken 19.00. Billetter selges i døra fra klokken 18.00. Dessuten så vil Mazhar Iqbal og Mazhar Mathus stå for salg av god drikke, avslutter Tor Sigurd Larsen.

Hør intervju med Tor Sigurd Larsen gjort av Herleif Kristoffersen og Christoffer Tråsdahl Gschib: